Meditatii Turca

Centrul nostru de meditatii pentru limba Turca este unul flexibil, care doreste sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor de a invata aceasta limba. Cursurile pornesc chiar de la varste fragede (meditatii Turca pentru copii), si ajung pana la cursuri de pregatire pentru cele mai complexe si dificile examene de atestare limba.

Din 2010, în conformitate cu Ordinul nr. 5794/ 29.10.2009 emis de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tinertului si Sportului şi publicat in Monitorul Oficial, probele de competenţă lingvistică din cadrul Bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obţinute la examenele de limbi străine cu recunoaştere internaţionala, iar cursurile noastre iti asigura un avantaj important in promovarea acestor examene.

Fie ca esti incepator, avansat sau nu ai deloc notiuni de limba Turca, noi iti punem la dispozitie materialele si metodele care te ajuta sa obtii eficientizarea maxima a muncii tale de pregatire. Astfel poti alege nivelul de pregatire, modul de participare la curs (prezenta fizica sau online), precum si domeniul practic pentru care iti foloseste limba Turca.

CURSURI TURCA INTENSIV


BUCURESTI

CURS TURCA INCEPATORI INTENSIV - ULTIMELE LOCURI
Data inceperii: 27 NOIEMBRIE 2013 ora 18:30 (LUNI SI MIERCURI)
Durata cursului: 30 ore impartite in 10 sedinte a 3 ore
Pretul cursului este: 600 LEI (toate materialele incluse)
Vino cu un prieten si primiti amandoi 100 de lei discount.
Rezervari Bucuresti: 0729.044.025 sau office@centrumeditatii.ro