Meditatii spaniola

Centrul nostru de meditatii pentru limba spaniola este unul flexibil, care doreste sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor de a invata aceasta limba. Cursurile pornesc chiar de la varste fragede (meditatii spaniola pentru copii), si ajung pana la cursuri de pregatire pentru cele mai complexe si dificile examene de atestare limba.

Fie ca esti incepator, avansat sau nu ai deloc notiuni de limba spaniola, noi iti punem la dispozitie materialele si metodele care te ajuta sa obtii eficientizarea maxima a muncii tale de pregatire. Astfel poti alege nivelul de pregatire, modul de participare la curs (prezenta fizica sau online), precum si domeniul practic pentru care iti foloseste limba spaniola.

Meditatii spaniola online

Pentru meditatiile online ai nevoie de un minim de echipament tehnic care consta in calculator conectat la internet, casti cu microfon si optional webcam, in situatia in care vrei ca aceste meditatii sa se desfasoare in sistem videoconferinta. Pe calculator trebuie sa ai instalat Skype sau Messenger.

Meditatorul tau online de Limba Spaniola iti asigura acel feedback de care ai nevoie in invatarea acestei limbi. Avantajele meditatiei online sunt multiple: profesor flexibil programului tau, la care ai acces si la ore neconventionale, distanta se reduce la un singur click, pret este unul accesibil, eficienta este maxima intrucat comunicarea cu profesorul se pastreaza in aceeasi parametri ca pe durata unui curs standard.

Cursuri spaniola

CURS SPANIOLA INCEPATORI

Durata cursului:
30 ore impartite in 10 sedinte a 3 ore

Data inceperii:
5 AUGUST 2013 ora 18:30 (LUNI SI MIERCURI)

Pretul cursului:
350 LEI (toate materialele incluse)

PROFESOR NATIV

Vino cu un prieten si primiti amandoi 50 de lei discount.

Rezervari:
0729.044.025 office@centrumeditatii.ro