Meditatii rusa

Centrul nostru de meditatii pentru limba rusa este unul flexibil, care doreste sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor de a invata aceasta limba. Cursurile pornesc chiar de la varste fragede (meditatii rusa pentru copii), si ajung pana la cursuri de pregatire pentru cele mai complexe si dificile examene de atestare limba.

Fie ca esti incepator, avansat sau nu ai deloc notiuni de limba rusa, noi iti punem la dispozitie materialele si metodele care te ajuta sa obtii eficientizarea maxima a muncii tale de pregatire. Astfel poti alege nivelul de pregatire, modul de participare la curs (prezenta fizica sau online), precum si domeniul practic pentru care iti foloseste limba rusa.

Meditatii rusa online

Pentru meditatiile online ai nevoie de un minim de echipament tehnic care consta in calculator conectat la internet, casti cu microfon si optional webcam, in situatia in care vrei ca aceste meditatii sa se desfasoare in sistem videoconferinta. Pe calculator trebuie sa ai instalat Skype sau Messenger.

Meditatorul tau online de Limba Rusa iti asigura acel feedback de care ai nevoie in invatarea acestei limbi. Avantajele meditatiei online sunt multiple: profesor flexibil programului tau, la care ai acces si la ore neconventionale, distanta se reduce la un singur click, pret este unul accesibil, eficienta este maxima intrucat comunicarea cu profesorul se pastreaza in aceeasi parametri ca pe durata unui curs standard.

Cursuri rusa pentru firme

Cursurile de rusa pentru firme sunt concepute pentru a satisface in primul rand cerintele specifice domeniului de activitate al firmei respective, si pun un accent crescut pe un anumit tip de vocabular si pe un anumit tip de comunicare. Specificul este variat si imbina perfect notiunile generale de limba rusa cu domeniul concret (tehnic) pentru care se invata in mod special.

Cursurile se pot organiza pentru:
- grupe standard de cursanti (5- 12 cursanti in grupa)
- grupe foarte mici - 2 sau 3 persoane
- cursuri 1 to 1 (cursuri cu o singura persoana)

Costul acestor cursuri este influentat direct de numarul de participanti, frecventa, orarul,durata orelor contractate si complexitatea cursului cerut.