Meditatii Romana


Colectivul de profesori de romana din cadrul centrului Unirea este format din domni si doamne profesoare activi in sistemul de invatamant de stat si privat din Romania. Dumnealor desfasoara pe langa activitatea din cadrul centrului nostru, activitati in scoli si licee de prestigiu. Sunt profesori titulari, unii dintre dumnealor cadre universitare, autori de manuale, cu o activitate stiintifica remarcabila. Deviza noastra este “piano, piano, lento, lento‚Ķ”, ceea ce in traducere ar insemna “incet, incet si cu blandete”, aceasta neexcluzind situatiile de ‘forta majora’ cand se impune o abordare mai intensiva a materiei in perspectiva recuperarii acesteia.

Profesorii nostri va pot ajuta atat in parcurgerea si asimilarea materiei scolare pe fiecare an de studiu, cat si pentru pregatirea specifica a unor examene foarte importante pentru copii dumneavoastra cum ar fi examenul de evaluare nationala de la sfarsitul clasei a 8-a respectiv examenul de bacalaureat.(proba orala, proba scrisa)

De 4 ani Centrul Educational Unirea pregateste cu success examenele de gramatica de la facultatea de drept, respectiv academia de politie.
Procentul de 100% promovabilitate la bacalaureat si 95% la admiterea la facultate ne recomanda ca o solutie viabila demna de luat in considerare.

Va multumim si va asteptam.