MEDITATII MATEMATICA

Avem probabil cel mai tare colectiv de profi de mate din Bucureşti, cu o experienţă vastă în predarea matematicii şi cu un grad de realizare a obiectivelor propuse de aproape 100%. Venim în ajutorul dvs cu metode moderne şi attractive de predare a matematicii. Astfel, cu noi te poţi pregăti la matematică pentru testele naţionale şi examenul de bacalaureat, dar şi pentru examenele de admitere la o facultate de profil, unde unul dintre examene are ca obiect matematica.

Avem în vedere şi copiii dotaţi, prin pregătirea unor concursuri de tip olimpiadă, Arhimede, Euclid, Năstăsescu, precum şi pe cei mai puţin prieteni cu matematica, în cazul acestora, în pregătirea unor corigenţe sau sesiunea din august a bacalaureatului.

Un aspect foarte important pe care dorim să-l subliniem este faptul că profesorii noştri au abilităţile şi competenţele necesare pregătirii bacului internaţional, a examenelor de matematică de tip SAT, precum şi a oricărui examen de matematică de la facultăţile:  ASE, Politehnică, Construcţii (anul I sau II).

Ceea ce vă propunem noi este pregătirea temeinică la matematică şi ceea ce este cel mai important-specifică şi adaptată la nevoile dvs (într-un fel se pregăteşte un examen de bacalaureat M1 sau M2, în alt fel admiterea la ASE sau pregătirea unei teze).

Clientii Bucuresti si Constanta care se inscriu pentru pregatire la matematica in cadrul centrelor noastre beneficiaza de platforma profesorultau.ro gratuit.PLATFORMA PROFESORULTAU.RO


Cuprinde lecţii video de matematică, proful explică la tablă, ca la clasă. Este predată toată material, din clasa a-V-a şi până în clasa a-XII-a, profilele M1 şi M2, conform curriculei şcolare în vigoare, aprobată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Pe lângă aspectele teoretice, aveţi şi foarte, foarte multe exerciţii şi problem rezolvate la fiecare capitol, variante de bac rezolvate (profilele M1 şi M2), olimpiade locale rezolvate, ş.a.m.d. Avantajele achiziţionării accesului la platforma Profesorultău.ro sunt următoarele:

1. Acces nelimitat la toate lecţiile;
2. Preţul foarte accesibil.

 


 CURSURI GMAT

Centrul de meditaţii UNIREA organizează stagii de pregătire intensivă pentru susţinerea acestui test. Utilitatea acestuia este binecunoscută celor care vor să-şi continue studiile în străinătate, aplicând pentru diferite mastere în Management, Economie Aplicată sau Administrarea Afacerilor.
În cazul celor care nu vor să aplice pentru continuarea studiilor în străinătate, obţinerea unui punctaj bun la examenele de tip GMAT se constituie într-o referinţă foarte solidă în vederea obţinerii unor posturi de management în cadrul companiilor multinaţionale, ce activează pe teritoriul ţării noastre.