Meditatii italiana

Centrul nostru de meditatii pentru limba italiana este unul flexibil, care doreste sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor de a invata aceasta limba. Cursurile pornesc chiar de la varste fragede (meditatii italiana pentru copii), si ajung pana la cursuri de pregatire pentru cele mai complexe si dificile examene de atestare limba.

Fie ca esti incepator, avansat sau nu ai deloc notiuni de limba italiana, noi iti punem la dispozitie materialele si metodele care te ajuta sa obtii eficientizarea maxima a muncii tale de pregatire. Astfel poti alege nivelul de pregatire, modul de participare la curs (prezenta fizica sau online), precum si domeniul practic pentru care iti foloseste limba italiana.

CURS ITALIANA INCEPATORI

DATA INCEPERII CURSURILOR

Incepand cu 13 Ianuarie: Cursul va avea loc in fiecare Luni 18:45-21:45

Durata cursului: 39 ore impartite in sedinte de 3 oreĀ 
Cursul va avea maxim 8 participanti.
Pretul cursului este: 400 lei daca valoarea lui se achita integral pana la data de 15 Decembrie.

Rezervarile pentru cursuri se fac la numarul de telefon: 0730.137.443

Cursuri italiana pentru firme

Cursurile de italiana pentru firme sunt concepute pentru a satisface in primul rand cerintele specifice domeniului de activitate al firmei respective, si pun un accent crescut pe un anumit tip de vocabular si pe un anumit tip de comunicare. Specificul este variat si imbina perfect notiunile generale de limba italiana cu domeniul concret (tehnic) pentru care se invata in mod special.

Cursurile se pot organiza pentru:
- grupe standard de cursanti (5- 12 cursanti in grupa)
- grupe foarte mici - 2 sau 3 persoane
- cursuri 1 to 1 (cursuri cu o singura persoana)

Costul acestor cursuri este influentat direct de numarul de participanti, frecventa, orarul,durata orelor contractate si complexitatea cursului cerut.