MEDITATII INFORMATICA

Centrul de Meditatii Unirea are un colectiv format din profesori de informatica de la licee de prestigiu din capitala, precum si profesori universitari.

In cadrul centrului nostru de meditatii, au loc meditatii la informatica pentru clasele 5-12 (Algoritmi de programare; Limbaje de programare: PASCAL, C, C++, Baze de date: ORACLE; MS OFFICE:EXCEL, WORD, ACCES).

Desfasuram o activitate specifica fiecarui obiectiv propus, in sensul ca ne ocupam atat de recuperarea, respectiv recapitularea materiei pentru oricare din clasele mentionate mai sus, pregatirea concursurilor de tip olimpiada, pregatirea bacalaureatului (atat ca materie aleasa de voi ca materie de profil, cat si pregatirea competentelor digitale), pregatirea examenului de tip ECDL (pentru toate nivelele acestui examen), pregatirea examenelor de admitere la facultate (ex. Facultatea de Matematica Informatica).

Experienta dobandita in cei 5 ani de cand existam sub forma Centrului de Meditatii Unirea, cadrele didactice foarte bine pregatite care predau in cadrul centrului nostru de meditatii, procentul de 100% de promovabilitate la bac ne recomanda ca o solutie de calitate in vederea pregatirii voastre.