Meditatii ENGLEZA

Centrul nostru de meditatii pentru limba ENGLEZA este unul flexibil, care doreste sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor de a invata aceasta limba. Cursurile pornesc chiar de la varste fragede (meditatii ENGLEZA pentru copii), si ajung pana la cursuri de pregatire pentru cele mai complexe si dificile examene de atestare limba.

Din 2010, în conformitate cu Ordinul nr. 5794/ 29.10.2009 emis de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tinertului si Sportului şi publicat in Monitorul Oficial, probele de competenţă lingvistică din cadrul Bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obţinute la examenele de limbi străine cu recunoaştere internaţionala, iar cursurile noastre iti asigura un avantaj important in promovarea acestor examene.

Fie ca esti incepator, avansat sau nu ai deloc notiuni de limba ENGLEZA, noi iti punem la dispozitie materialele si metodele care te ajuta sa obtii eficientizarea maxima a muncii tale de pregatire. Astfel poti alege nivelul de pregatire, modul de participare la curs (prezenta fizica sau online), precum si domeniul practic pentru care iti foloseste limba ENGLEZA.

CURSURI ENGLEZA

 

 

VEZI CURSURILE DE ENGLEZA DIN BUCURESTI


VEZI CURSURILE DE ENGLEZA DIN CLUJ


VEZI CURSURILE DE ENGLEZA DIN CONSTANTAVEZI CURSURILE DE ENGLEZA DIN TIMISOARA