CURSURI COPII CONSTANTA

De ce sa alegeti Centrul de Meditatii Constanta pentru pregatirea copilului dumneavoastra?
Am putea să vă spunem să ne alegeți pentru calitatea resurselor noastre umane, pentru dedicare şi seriozitate, pentru orientarea spre rezultate prin care ne-am făcut remarcaţi dintotdeauna. Toate acestea sunt adevărate, dar este mai usor să vă convingem şi prin puterea faptelor, prin rezultatele exceptionale obţinute de elevii nostri in fiecare an, prin procentul promovabilitatii de 100% in urma pregatirii la Centrul de Meditatii Constanta.

Primul pas pentru înscrierea la pregatirea pentru examenele nationale (clasele a VIII-a si a XII-a) este un test de evaluare prin care copii sunt orientati pe grupe in functie de nivelul de intelegere actual. Rolul acestuia este de a ne ajuta să înțelegem punctele forte ale elevului şi ariile în care acesta trebuie să lucreze pentru a-și îmbunătăți performanțele. Testele de evaluare sunt proiectate anual la Bucuresti de profesori colaboratori ai Centrului Unirea ce predau in cele mai renumite licee impreuna cu profesori din mediul universitar. Esenţiale pentru metodologia noastră sunt câteva principii pe care este important să le evidenţiem:

*Grupele sunt alcătuite dintr-un număr redus de elevi. Copiii învață în mod diferit fata de adulti, ei au nevoie de un sistem diferit de cel din școli unde nu li se poate acorda individual atenția necesară. Acesta abordare permite ca fiecare elev să primească individual atenția de care are nevoie, iar profesorii pot organiza eficient activitățile. Deasemenea grupurile sunt apropiate ca nivel, sporind competitivitatea membrilor. Mediul pe care il regasiti la noi este cel mai propice procesului de invatare.

*Doar profesori excelenți. Succesul unei metodologii şi a materiei predate este asigurat de profesori titulari la cele mai prestigioase licee din Constanta. Cadrele didactice de la Centrul de Meditatii Constanta sunt intotdeauna profesori cu o bună pregătire şi experiență.

*Supraveghere continuă. Urmărim în permanentă evoluția fiecărui elev, prin sistemul de evaluare și corectare. Profesorii noștri sunt aici pentru a corecta problemele de învățare ale elevilor şi pentru a-i ajuta pe fiecare în parte să își îmbunătățească performanța școlară.

*Feedback permanent către părinți. Este esențial ca dvs. ca părinte sa știți care este progresul în pregătirea copilului. Pentru aceasta, vă vom informa permanent pe email despre stadiul pregătirii,dificultatile intalnite, rezultatele evaluărilor făcute de profesorii noștri și despre ceea ce trebuie aprofundat în pregătirea copilului dvs.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul 0729044350.

La toate cursurile noastre, manualul si toate materialele de studiu sunt incluse

Rezervari Constanta 0729.044.350 sau constanta@centrumeditatii.ro

  • Momentan nu sunt cursuri disponibile.