ADMITERE INM - Curs Drept

Cursul de drept pentru admitere la INM este un curs intensiv destinat celor care vor sa sustina examenul de admitere la Magistratura 2015 si INM. Pe langa partea teoretica, acesta are si un profund caracter practic, vizand tehnicile de rezolvare a grilelor, modalitatlie de a aborda aceste grile si rezolvarea lor in timpul alocat ( foarte important ).

La curs se va lucra dupa Noul Cod Penal, insistandu-se totodata si pe diferentele dintre Noul Cod si Vechiul Cod. Cursul acopera complet tematica examenului de admitere la INM si Magistratura:
- Drept Civil
- Drept Penal
- Procedura Civila
- Procedura Penala

Domnii Profesori care predau la acest curs sunt lectori de prestigiu ( Academia de Politie, Facultatea de Drept- Universitatea Bucuresti ), profesori cu o bogata experienta si cu rezultate remarcabile in pregatirea cursantilor in vederea promovarii cu succes a examenului de admitere la Magistratura sau INM.

Cursul are o structura de 30 de ore, repartizate pe parcursul a 10 sedinte a cate 3 ore fiecare, iar pretul cursului este de 2000 lei/ modul. Plata se face in 2 transe: un avans de 1000 lei la inscriere, restul de plata la o saptamana de la inceperea cursului.

Pentru aceia dintre Dumneavoastra care nu pot participa la curs datorita programului, exista si varianta meditatiilor individuale sau semi-individuale, pretul acestora fiind de 250 lei/ sedinta de 3 ore de meditatie.

Programul se stabileste de comun acord cu Domnul Profesor, in functie de disponibilitatea dumnealui si a dumneavoastra.

Rezervari la: 0730.137.443